Midnight Sun
Geocaching

14.06.19 — 16.06.19

Vapaaehtoiseksi Kiilopään Mega-eventtiin 2019

Mega-eventissä tarvitaan jälleen suunnittelijoita ja talkoolaisia. Ydinryhmä koordinoi valmisteluja ja itse tapahtumassa tarvitaan lisäksi noin 30-40 talkoolaista. Haku 2019 Megan vapaaehtoistehtäviin on nyt avattu täällä.

Tehtäviä, joihin vapaaehtoisia etsitään ovat mm. tapahtuman ohjelman suunnittelu, Lab cachet, muut oheisohjelmat, Info-piste, järjestysmiehet ja liikennejärjestelyt. Tapahtuma toteutetaan pitkälti vuoden 2017 malliin, joten suunnittelua ei tarvitse aloittaa alusta, vaan monet asiat on jo suunniteltu ja kokeiltu.

Ydinryhmään etsitään henkilöitä, jotka voivat sitoutua tehtävään noin vuoden ajaksi. Ydinryhmään mahtuu vielä muutama innokas ja ydinryhmään halukkaat voivat ilmoittautua samalla lomakkeella kuin talkoolaiset.

Tapahtumaa suunnitellaan noin vuoden ajan ennen H-hetkeä ja suunnittelu sisältää varsinaisen ohjelman sekä tapahtumajärjestelyjen suunnittelun. Tässä vaiheessa vapaaehtoisia on mukana noin 15-20 henkeä. Suunnittelussa voi olla mukana, vaikka ei olisi tulossa itse tapahtumaan mukaan.

Itse tapahtumassa tarvitaan talkoolaisia mm. ohjelmien vetäjiksi, Info-pisteelle, ohjaamaan liikennettä, ensiapuun sekä järjestysmiehiksi. Tapahtumassa tarvitaan noin 30-40 talkoolaista, jotta kenekään tehtävästä ei tule liian rankka ja jotta myös talkoolaiset pääsevät osallistumaan ohjelmiin. Talkoolaiseksi voi hakea kuka vain, joka haluaa auttaa tapahtuman järjestelyissä.

Pitkin vuotta tarvitsemme myös kääntäjiä, jotka voivat kääntää tapahtuman nettisivuille, Facebookiin ja muihin kanaviin tuotettavaa materiaalia eri kielille, lähinnä englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.

Vuoden 2017 tapahtumassa talkoolaisia oli mukana yhteensä yli 60 ja tapahtuman jälkeen vapaaehtoisilta kerätty palaute oli erinomaista: tapahtumassa viihdyttiin ja tehtävät oli hyvin organisoitu. Muutamat palautteissa annetut kehittämisehdotukset on luonnollisesti myös huomioitu.

Tule mukaan tekemään upeaa Mega-eventtiä sadoille geokätköilijöille ympäri maailman!